Tjänster

Hembesök

Livingood erbjuder kostnadsfria hembesök: Här har du möjlighet att i lugn och ro gå igenom olika inredningslösningar som skulle passa i just ditt hem. Du får se på färgprover, bilder och skisser. Det är viktigt att du blir nöjd med valet av dina Livingoodmöbler.

Monteringsservice

Ned- och uppmonteringsservice för Livingood sängskåp: Ett måste för Livingoodsängen och den starkaste rekommendationen för alla Livingoodmöbler som inte kan bäras i ett stycke vid flytt. Våra erfarna och utbildade montörer hjälper dig med ned- och uppmontering av din Livingoodmöbel. Vad gäller Livingoodsängen, är det ett måste att ned- och uppmonteringen görs av utbildad Livingoodmontör. Livingood avsäger sig allt ansvar för sängskåp som monterats upp av obehörig, ej certifierad montör.

Boka din ned- eller uppmontering minst 2 veckor innan önskat datum.

Andrahand / Ägarbyte

Begagnat: Som Livingoodkund kan du koppla av. Du kan vara säker på att din möbel kommer att bevara sina egenskaper och ett högt värde i många år framöver. Din unika möbel kan följas, så länge den finns.

Vill du uppgradera dig till den senaste modellen av sängskåpet eller byta sängbredd, kan vi oftast ta din gamla möbel i inbyte och du betalar då endast mellanskillnaden. Kontakta oss

Finansiering

Vi samarbetar med Resursbank och erbjuder 2-års räntefri finansiering med Möbelkortet.

Du behöver inte betala någon kontantinsats och månadskostnaden är räntefri. Vi har dessutom gjort det än mer förmånligt med den räntefria finansieringen och drar av uppläggningskostnaden samt den månatliga avi-avgiften från ditt ordervärde.

Kreditprövning kan göras direkt, utan någon väntetid. Kontakta oss för mer information.