Tjänster

Hembesök

Livingood erbjuder kostnadsfria hembesök: Här har du möjlighet att i lugn och ro gå igenom olika inredningslösningar som skulle passa i just ditt hem. Du får se på färgprover, bilder och skisser. Det är viktigt att du blir nöjd med valet av dina Livingoodmöbler.

Monteringsservice

Ned- och uppmonteringsservice för Livingood sängskåp: Ett måste för Livingoodsängen och den starkaste rekommendationen för alla Livingoodmöbler som inte kan bäras i ett stycke vid flytt. Våra erfarna och utbildade montörer hjälper dig med ned- och uppmontering av din Livingoodmöbel. Vad gäller Livingoodsängen, är det ett måste att ned- och uppmonteringen görs av utbildad Livingoodmontör. Livingood avsäger sig allt ansvar för sängskåp som monterats upp av obehörig, ej certifierad montör.

Boka din ned- eller uppmontering minst 2 veckor innan önskat datum.

Andrahand / Ägarbyte

Begagnat: Som Livingoodkund kan du koppla av. Du kan vara säker på att din möbel kommer att bevara sina egenskaper och ett högt värde i många år framöver. Din unika möbel kan följas, så länge den finns. Vi hjälper dig gärna med råd vid din eventuella försäljning.

Vill du uppgradera dig till den senaste modellen av sängskåpet eller byta sängbredd, kan vi oftast ta din gamla möbel i inbyte och du betalar då endast mellanskillnaden. Kontakta oss

Finansiering

Vi samarbetar med Resursbank och erbjuder 2-års räntefri finansiering med Möbelkortet.
Finansiering med Möbelkortet kan göras upp till ett belopp av 100 000 kr.

Kreditprövning kan göras direkt, utan någon väntetid. Kontakta oss för mer information.